Andy-Auta.cz : prodávají zánovní vozy s nejširšími zárukami a za ty nejlepší ceny

Prodejce ojetých vozů Andy-Auta.cz nabízí jako první v České republice dva až pět let stará vozidla již za třetinu a méně původní hodnoty nového vozu.

Andy-auta

Jestli ve Vaší situaci nadchází k rozhodnutí , zda-li zakoupit vozidlo nové, kde značnou část hodnoty původní ceny vozidla ztratíte sotva jste opustili brány dealerství nebo se dáte cestou volby kvalitního ojetého automobilu s nejširšími garancemi a zárukou?

Zánovní automobily původem z ukončených operativních leasingů při tom představují tu nejlepší volbu mezi novými a použitými vozy.

Škoda Superb

Škoda Superb

Na českém trhu osvědčená firma Andy-Auta.cz mající pobočky v Táboře a Českých Budějovicích je největším prodejcem v České republice dvou až pět let používaných vozů původem od předních evropských leasingových společností např. LeasePlan, VW Bank, ALD Automotive, Athlon) se stálou skladovou nabídkou více haj 400 vozidel všech značek.

Citroen C4 Picasso

Citroen C4 Picasso

Vozy z řádně nebo předčasně ukončených operativních leasingů jsou vždy po prvním majiteli s garancí půdu, servisní historie a možností odpočtu DPH. Po celou dobu trvání sjednaného operativního leasingu je na vozidlech prováděn pravidelný servis v autorizovaných servisech.

VW Passat

VW Passat

Další významné plus pro koupi vozu z operativního leasingu původem z členských zemí Evropské unie je rychlý nájezd km pouze na kvalitních cestách. To zaručuje perfektní stav vozu včetně  všech podvozkových částí vozů nabízených u Andy-Auta.cz. Také je všeobecně platné to, že vozidla provozovaná v západní Evropě jsou podstatně méně opotřebená a mají vyšší spolehlivost. Jsou též již z výroby lépe vybavena prvky jak pasivní tak aktivní bezpečnosti.

Peugeot 508

Peugeot 508

Již více jak 2500 spokojených zákazníků si ročně zakoupí zánovní kvalitní vůz u Andy-Auta.cz  a předejdou tím až sedmdesátiprocentní ztrátě na ceně oproti srovnatelnému novému vozu po dobu první dvou let jeho provozu. Platí tedy, že až dvě třetiny ceny vozu za Vás, za zákazníka Andy-Auta.cz zaplatí první majitel vozu.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Koupí vozu přitom nepřicházíte o výhodu záruky. Není tedy pravda, že po koupi použitého vozidla můžou nastat velké starosti s následnými investicemi do jeho oprav. Firma Andy-Auta.cz nabízí ke všem jimi nabízeným vozům prodlouženou záruku po dobu trvání až 3 roky, která je naprosto srovnatelná jako ta, kterou nabízí vůz zcela nový, přičemž nemusíte na servisní prohlídky s vozidlem jezdit do autorizovaného servisu a platit tak horentní sumy za tyto úkony.

VW Passat

VW Passat

Firma Andy-Auta.cz klade maximální pozornost nejen na výborný technický stav, ale také na bezpečnostní výbavu vozů.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *