Plasti Dip? Co je to?

Plasti Dip? Víte co je to? Chcete rychlou změnu barvy karoserie vozu, kol nebo jen chcete ochránit vozidlo před vnějšími vlivy, jako je počasí nebo pro karoserii nepříjemné kamínky po zimě. Je tady rychlé, levné a efektivní řešení.

Plati dip

Co je to vlastně Plasti Dip? Je to syntetický gumový nátěr, kterým v okamžiku můžete měnit barvu karoserie.

Chcete vědět jak? Nejednoduší varianta je, zakoupit si Plasti Dip ve spreji. Je potřeba pouze patřičně omýt nečistoty z povrchu, kam chcete aplikovat Plasti Dip a nic Vám nebrání změnit barvu např. kol z pohodlí svého domova. Zvládne to každý, je to velmi jednoduché.

Aplikovat se dá dále například namáčením jednotlivých dílů, štětcem, sprejem nebo lakovací pistolí. Pokud si přejete změnit barvu karoserie celého vozu doporučuji navštívit specializovanou firmu.

Kompletní změna barvy karoserie je levnější než běžné lakování, protože při aplikaci Plasti Dip nemusíte odstrojovat jednotlivé díly pro lakování.

Plasti Dip má víceúčelové využití. Nemusí vytvářet pouze estetický dojem, ale slouží hlavně jako ochrana před vnějšími vlivy. Tato nanesená gumová hmota Vámi zvolené barvy má velkou pružnost, která se pohybuje mezi 300 – 400%, takže obstojí i před extrémními výkyvy teplot.

Plasti Dip svoje vlastnosti udrží při teplotách -34°C a + 93°C. Plasti Dip je také odolný vůči kyselinám, soli, louhu apod. Plasti Dip je totiž vhodný jak pro exteriér, tak pro interiér a nemusí být využit pouze motoristy.

 

Plasti Dip

Plasti Dip přilne na jakýkoliv materiál, ať už se jedná o kovy nebo dřevo. Dále můžete Plasti Dip použít na kámen, sklo, provazy, beton atd. Využití je velice široké a z původních automobilů se dostáváme například k využití v domácnosti, dílně, na zahradě, na lodích apod.

Určitě oceníte i další skvělou vlastnost. Z povrchu jej můžete kdykoliv odstranit pouhým sloupnutím bez jakéhokoliv poškození předmětu, na kterém je nanesen.

Plasti Dipem dáte svým věcem patřičnou ochranu, kterou si budete jistě pochvalovat např. při prodeji. Pouze sloupnete nanesenou vrstvu a věc nebo lak vozu je netklý a jako nový.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *