nahradni dily

Jak prodat nový nebo použitý náhradní díl?

Leží Vám doma nový nebo použitý náhradní díl, který už nepotřebujete a chcete ho prodat? Je několik možností jak ho rychle poslat do světa a dostat za něj své peníze!

Zvažujete možnosti jak nejefektivněji prodat nový nebo použitý náhradní díl?

Možností mnoho není, a ještě navíc nemusíte být se všemi spokojeni.

Jedna z možností, kterou považuji za neefektivní je vložení inzerátu do novin. Jedná se většinou o jednorázovou inzerci, která se příliš nevyplatí a není úplně nejpohodlnější a navíc neosloví kupujícího.

inzerce v novinách

inzerce v novinách

Další z variant je zkusit prodat díl po svých známých nebo např. po facebooku, kde se nabídka dostane minimálně ke všem přátelům ve Vašem profilu. Nicméně by byla velká náhoda, že by měl někdo zájem právě o Vámi nabízený díl.

Slušná možnost je také vložit inzerát do nějakého diskuzního fórum, záleží o jaký díl z jakého vozu se jedná a podle toho zvolit správné fórum. Tam už by to mohlo přivést nějaké ovoce, nicméně je to také o štěstí a náhodě.

Ale aby jste opravdu pohodlně z tepla svého domova prodal/a náhradní díl, za který očekáváte rychle své peníze, máme pro Vás jedinečnou možnost prodeje náhradního dílu. Tou možností je inzerce nebo naopak koupě Vámi požadovaného dílu na Partes.cz.

Inzertní portál Partes.cz byl vytvořen tak, aby sdružoval veškeré prodejce náhradních dílů nejen v České republice a Vy jste tak mohli pohodlně vybírat, kupovat nebo prodávat náhradní díly. Pokud Vámi hledaný díl nenajdete, zdarma zadáte poptávku, která ihned osloví prodejce náhradních dílů a v případě, že budou mít díl k dispozici, hned Vás kontaktují.

Náhradní díly

Ano, určitě si říkáte, že inzertních portálů v ČR je celá řada ale málo z nich se může pochlubit až 11.000 hledajícími zákazníky denně. Navíc nabízíme k inzerci různé druhy doprovodné reklamy a služeb, jako je např. bannerová reklama, zápis v katalogu firem, zasílání aktuálních poptávek, podpora na facebooku, zviditelnění na našem blogu nebo administrační přístup ke statistikám zobrazovaných produktů atd. Na Partes.cz se soustředíme pouze na náhradní díly a proto i zákazníci, kteří nás navštěvují už přímo vědí, že jdou hledat přímo náhradní díly a ne třeba nábytek.

I přesto, že jsme specializovaný inzertní portál na náhradní díly nevyhneme se poptávkám typu ,,koupím dalmatina“ nebo hodně mimo téma, kde najdu ,,vybrátor“. I stímto se dnes a denně setkáváme.

Tak zkuste i Vy zvýšit pravděpodobnost prodeje náhradního dílu a navštivte náš webový portál Partes.cz, kde jednoduše bez registrace zadáte inzerát několika jednoduchými kroky. Pokud chcete více zviditelnit Váš inzerovaný díl, stačí inzerát Topovat a bude po celých 7 dní na prvním místě ve Vámi požadované sekci. K jednomu inzerátu můžete zadat navíc až 100 detailních fotografií.

Pokud by nastal nějaký problém např. s vkládáním inzerátu, naše technická podpora je Vám k službám 24 hodin denně a vyřeší s Vámi ihned operativně Vaši záležitost.

Vše na jednom místě – jednoduše, rychle, efektivně to je Partes.cz

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *