Tuzing – Fenomén poslední doby

Tuzing – pozor, to není překlep! Tento pojem tuzing nemá se známým tuningem moc společného. Nevkusné úpravy aut nad kterými zůstává rozum stát.

Honda Civic – tuzing

Ptám se sám sebe, kam až sahá hranice lidského nevkusu? Viděli jste už na silnicích doslova znetvořená auta nevkusnými nárazníky, plasty, nálepkami nebo spojlery, nad kterými zůstává rozum stát? Ano? Tak to jste právě viděli úpravu zvanou TUZING, neboli nevkusnou úpravu auta k nepoznání od seriové výroby.

Mnozí si možná ani neuvědomují, čeho dosáhli neustálými úpravami svého vozu. A když už si to někdy uvědomí, bývá pozdě. Přitom tuzing není úplně nejlevnější koníček, protože dotyční chtějí mít na autě asi úplně všechno. Určitě se tedy jedná o dráhý sport. Ale když to aspoň pobaví ostatní, proč ne?

tuzing

Opel Calibra – tuzing

Žádná lidská soudnost. A pak vezmou takového mazlíka někam na sraz a čekají obdiv ze všech stran. Ten bohužel od normálních lidí nepřichází a doufám, že ani nikdy nepřijde.

Chci tímto vyzvat všechny, kteří vidí, že jejich soused dělá v garáži něco podobného, ať prosím neprodleně zasáhne! Udělá tím dobrý skutek, protože ušetří druhému spoustu peněz, posměchu a času.

tuzing

Tuzing Rusko

Občas si říkám, že to co mají na autě se snad nedá nikde ani sehnat či koupit. Většina z nich si to tedy musí podomácku výrábět. Otázkou ale je, zda se jim to skutečně daří?! :-D.

Na první pohled si řeknte, že ty auta musí mít 1000 koní a více při pohledu na obrovská křídla, výfuky o půměru okapu a nárazníky připomínající hrabla na sníh.

Ještě, že tento fenomén vyznávají i jiné zěmě. Smutné ale je, že Česká republika zaujímá místo na vrcholu pomyslného žebříčku.

tuzing

Škoda Favorit – tuzing

Ferrari nebo Porsche Cayenne? Spíš Ferrari podle barvy :-D. To je další důkaz, že tuzing můžeme vidět i na drahých vozech u movitějších majitelů, kteří jsou bezpochyb spokojenými účastníky silničního provozu.

Ferrari nebo Cayenne

Ferrari nebo Cayenne

Rada na závěr pro příznivce tuzingu : Méně znamená více! Je třeba promyslet, zda chcete, aby na Vás lidé vzpomínali s obdivem nebo si při vybavení Vašeho vozu klepali na hlavu…

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *