Writing-Forum.dreamstime

Forum poradna na Partes.cz

Snímek obrazovky 2014-09-19 v 8.14.07

Partesgroup.cz

Tým Partes.cz se každý den usilovně snaží vytvářet pro Vás lepší podmínky a možnosti, jak co nejpohodlněji koupit nebo prodat náhradní díly. Naše druhé odvětví pod hlavičkou partesgroup.cz vytváří originální webové stránky a e-shopy. A aby našich aktivit nebylo málo, tak jen co jsme dodali nový kabát našemu blogu, pustili jsme se do realizace forum poradny.

Protože jsme chtěli, aby jste měli prostor, kde se můžete svobodně projevit, možnost diskutovat a vyjádřit svůj postoj a názor,  neváhali jsme vytvořit forum poradnu. Na naší poradně se vždy dočkáte odpovědi a rady nebo jen volné diskuze, ať už od návštěvníků poradny nebo od týmu Partes.cz, který je Vám na forum poradně neustále k dispozici.

Nevíte kde profesionálně chipnout auto? Na forum poradně Vám dle vlastních zkušeností někdo poradí s výběrem správné firmy. A naopak můžete i Vy předat ostatním své zkušenosti.

Natáhli Vás v autoservise nebo nebyla spokojenost s provedenou opravou nebo pravidelným servisem vozu? Podělte se o to s ostatními v sekci hodnocení servisů, aby neudělali stejnou chybu.

Jste milovníci tuningu a veškerých závodních úprav vozu? I na Vás jsme mysleli, máte vlastní sekci tuning.

Máte nové auto se kterým se chcete pochlubit? Vložte jednoduše foto do sekce plechový miláčci nejlépe s popisem – výkon, motor, rok, úpravy, plány co chcete vylepšit atd.

Víte dříve než ostatní nějaké novinky nebo informace ze světa aut, motorek nebo připravovaných srazů? Nenechávejte si to pro sebe a podělte se na forum poradně!

Možností je mnoho, stačí založit nové téma a můžete začít ,,partesovat“  (užívat fórum poradna.partes.cz).

Komentujte, pomáhejte, raďte, chlubte se, vyjadřujte své názory, vše kromě vulgarismů a reklamy je povoleno. 

logo_krivky

Partes.cz – inzerce náhradních dílů

 

 

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *