482525_489903431119170_1399790485_n

Jsme vidět, slyšet a mluví se o nás

Partes.cz

Jsme nějvětší specializovaný inzertní portál na náhradní díly, který vešel na trh raketovým startem. Okamžitě po premieře si nás všímají média. Novinky.cz udělali exkluzivní rozhovor s ředitelem společnosti Partes.cz panem Martinem Karvánkem.

Novinky.cz oslovily vedení společnosti Partes.cz, které se pyšní titulem největší specializovaný inzertní portál s náhradními díly, aby veřejnosti zprostředkovaly, jak vlastně inzertní portál s náhradními díly funguje. Vyzpovídali proto ředitele společnosti Martina Karvánka, který je hlavním strůjcem projektu Partes.cz. viz. článek http://www.novinky.cz/324741-revoluce-na-trhu-s-nahradnimi-dily-dorazila-do-cr.html

Pozornost na nás zaměřilo i sdružení automobilových dopravců ČESMAD BOHEMIA, které o Partes.cz napsalo v magazínu TRANSPORT. V něm se dočtete, jak celý projekt začal, jaké má Partes.cz cíle a nebo jak může Partes.cz pomoci zvýšit úspěšnost prodeje náhradních dílů právě Vám!

Jsme nejenom vidět, ale je o nás i slyšet. Nepřetržitě po celý rok Vás bude Partes.cz provázet na rádiové stanici Faktor, Blaník, Rock rádio a Fajn rádio, kde Vás jistě zaujme naše chytlavá rytmická upoutávka.

Jinými slovy… Otevřete si novinky.cz, narazíte na nás, budete si chtít přečíst email na Seznam.cz a uvidíte nás, pustíte si radio … uslišíte o Partes.cz. Jsme všude kolem Vás.

Jste firma, která chce zvýšit prodej náhradních dílů nových nebo použitých? Neváhejte kontaktovat obchodní oddělení Partes.cz a domluvit si neomezenou paušální inzerci, která v sobě zahrnuje řadu výhod, jako je bannerová reklama, zápis v katalogu firem, automatický import všech produktů na Partes.cz nebo zasílání aktuálních poptávek.

Jste fyzická osoba a leží Vám doma nepotřebné náhradní díly na auto, moto, traktor nebo snad letadlo? Je to jednoduché! Zaregistrujte se na Partes.cz a rychle a přehledně inzerujte.

Scháníte snad nějaký díl nebo doplněk na své vozidlo či motorku? Jednoduše zadejte na Partes.cz do vyhledávače Vámi požadovaný produkt a okamžitě dostanete své! Pokud snad nenajdete to, co hledáte, zadejte zdarma poptávku. Poptávku automaticky obdrží firmy, specializující se na prodej Vámi vyhledávaného dílu, které Vás bleskově osloví.

Na Partes.cz každý dostane co chce.

Partes.cz, Váš největší specializovaný inzertní portál na náhradní díly.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *