Máte promačkliny na karoserii a nechcete měnit poškozený díl za nový?

Máte vozidlo poškozené od krupobití nebo jinak poškozenou karoserii vozidla? Existuje řešení! Bez lakování, broušení, kytování ale hlavně bez výměny poškozeného dílu za nový!

Oprava blatníku

Stojí Vám vozidlo před domem a nejednou přijde neočekávaný pás ničivých krup a zcela zničí kapotu, střechu, batníky a dveře vašeho vozu? Nebo si manželka půjčí auto a vrátí ho s promáčklými dveřmi? Nepropadejte panice! Nemusíte měnit dveře, řezat střechu ani odstrojovat čalounění a měnit veškeré díly za nové a následně vše lakovat! To je minulost a je zde řešení!

Vše se dá za pomocí metody PDR uvést do původního stavu bez lakování, odstrojování a kytování! V České Republice je hned několik desítek firem, které se specializují na opravy karoserií touto metodou.

Ušetří Vám to čas, protože oprava trvá až 3x kratší dobu, než-li u standartní opravy (výměna, odstrojení, lakování).

Co je důležité, že při zvolení opravy touto metodou neztrácí vozidlo svoji hodnotu a protože se nic nelakuje, zachovává se původní lak a nevznikají tak barevné rozdíly ani přechody mezi jednotlivými díly.

Budete příjemně překvapeni s výsledkem a ve finále i s cenovou hladinou.

Profesionální firma Vám nabídne opravu ve Vámi vybraném autoservisu v okolí bydliště nebo pro Vás vybere vhodný autoservis a pomůže Vám s uplatněním a vyřízením pojistné události.

V neposlední řadě Vám firma nabídne náhradní vozidlo po dobu opravy. To jsou běžbé služby na které se můžete spolehnout.

Jak ale funguje technologie opravy? Metody jsou dvě. Lepící metoda a vytlačovací metoda.

1. Vytlačovací metoda – ze spodní strany dílu.

metoda

Vytlačovací metoda

Důlek se vytlačuje ze spodní strany dílu karoserie tak dlouho, až není vidět. Toto vytlačování se provádí speciálním nářadím se kterým se lze dostat skoro na všechna místa vozidla. Pokud se díky výztuhám na poškozené místo nelze dostat, aplikuje se „Lepící metoda“.

Vytlačovací metoda se používá zejména při opravě kapoty motoru, víka zavazadlového prostoru, blatníků, dveří a plata střechy.

Lepící metoda

2. Lepící metoda – z horní strany dílu

Na důlek se lepí zvenku plastový špunt. Po vytvrdnutí cca 20 sec. se špunt
vytáhne speciálním vytahovacím kladivem i s důlkem. Tento postup se opakuje tak dlouho, až dojde k úplnému odstranění důlku.

Lepící metoda se používá zejména při opravě bočního rámu dveří a míst, kde se nemůže využít „Vytlačovací metoda“ (jedná se například o místo, kde je umístněna výztuha dveří).

karosarske-prace-bez-poskozeni-laku-yaris

Důlky po kroupech

Bohužel není pravidlem, že tato metoda jde použít při každé opravě po krupobití nebo parkovacích škodách. Někdy už jsou díly tak poškozené, že je nutná jejich výměna.

A proto jsme tady pro Vás my – inzertní portál Partes.cz, u nás naleznete veškeré karosářské díly pro Vašeho plechového miláčka snadno, rychle, pohodlně a přehledně na jednom místě!

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *