logo_krivky

Partes.cz slaví první rok na českém trhu

První rok na českém trhu slaví společnost Partes.cz

České Budějovice, 07.11.2014 – Společnost Partes.cz, specializovaný inzertní portál na nové i použité náhradní díly obstál prvnímu roku působení na českém trhu.

,,Nelehký první rok nám velice napověděl, jaké jsou naše možnosti a ukázal nám nové hranice a cíle, které chceme v následujících letech pokořit, “ konstatuje obchodní ředitel Martin Karvánek, který má ve společnosti Partes.cz na starosti rozvoj obchodu.

Unikátní projekt inzerce náhradních dílů vznikl již začátkem listopadu roku 2012. Celý rok se tým zabýbal pouze realizací a testováním webu, než se mohl plnohodnotně ukázat světu. Ukázat světu je psáno záměrně, protože v následujícím roce 2015, se bude Partes.cz rozvíjet do zemí jako je Slovensko, Polsko, Rakousko nebo Neměcko.

Hlavním cílem projektu je sdružit prodejce nových i použitých náhradních dílů z celé Evropy na jediné místo. Hledající uživatelé ocení především komfort přehlednosti webu a pohodlí při hledání v rozsáhlé databázy náhradních dílů.

Unikátnost inzertního portálu na náhrandí díly – Partes.cz, spočívá v tom, že na jednom místě naleznete nové originální i neoriginální náhradní díly a zároveň i použité a bazarové náhradní díly“  vysvětluje Martin Karvánek.

 

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *